Yugic bjezi sa zadane putanje
4 posters
Strana 1 od 1
Yugic bjezi sa zadane putanje
Pozdrav narode
Problem sa mojim ljubimcem je sledeci, u toku voznje (najcesce kada odmotavam volan po izlazku iz krivine) mi se desi da auto jednostavno malo samo skrene po prestanku motanja kao da mi neko cimne volan i to se desava od kada je isao na optiku (inace trap je prav ko strela).
Lokalni majstori su mi rekli da to moze biti ili gumica balans stange ili neki dio na letvi volana pa me interesuje vase misljenje
Problem sa mojim ljubimcem je sledeci, u toku voznje (najcesce kada odmotavam volan po izlazku iz krivine) mi se desi da auto jednostavno malo samo skrene po prestanku motanja kao da mi neko cimne volan i to se desava od kada je isao na optiku (inace trap je prav ko strela).
Lokalni majstori su mi rekli da to moze biti ili gumica balans stange ili neki dio na letvi volana pa me interesuje vase misljenje
fics- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 10
Datum upisa : 24.07.2012
Re: Yugic bjezi sa zadane putanje
Meni to mirise na gumice balans stangle...
Ako su gumice balan stangle, onda trap ne moze da bude kao strela...
Menjaj majstora za optiku, dobar majstor ti nikada ne bi reglirao trap ako nisu svi elementi ispravni !
Menjaj majstora za optiku, dobar majstor ti nikada ne bi reglirao trap ako nisu svi elementi ispravni !
Godina : 50
Datum upisa : 16.06.2012
Re: Yugic bjezi sa zadane putanje
Ali onda ne moze dva puta da mu uzme pare
Kakve su ti gume na autu?
Dal nemaju "brdo" na gazu?
Dal nemaju "brdo" na gazu?
Avram '90- SOHC 1372ccm 72ks
- Broj poruka : 4182
Godina : 34
Datum upisa : 29.08.2010
Strana 1 od 1