Yugo 45 cudan zvuk u motornom prostoru? :/

2 posters

Ići dole

Yugo 45 cudan zvuk u motornom prostoru? :/ Empty Yugo 45 cudan zvuk u motornom prostoru? :/

Počalji od AlenTZ Uto 17 Apr 2012, 21:27

e ovako znaci kad ubrzavam sve je ok.. ali kad idem iz vece brzine u manju ili ako sam u 4 brzini i ako mi brzina spada ispod 50 pocne nesto kao da drobi/zulja ne znam ni ja kako da objasnim uglavnom neki cudan zvuk se pojavi, sto me pomalo pocinje da brine :// pa ako neko zna sta bi moglo biti bio bih zahvalan na pomoci Unsure Unsure
AlenTZ
AlenTZ
OHV 767ccm 30ks

Broj poruka : 111
Godina : 31
Datum upisa : 11.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Yugo 45 cudan zvuk u motornom prostoru? :/ Empty Re: Yugo 45 cudan zvuk u motornom prostoru? :/

Počalji od toni79 Sub 29 Jun 2013, 15:20

Zastava 128
Prije nekih pet godina mi se u vožnji otvorenom cestom u 4. brzini prvi put pojavio zvuk u motornom delu tipa du-du-du-du-du. Taj zvuk se povremeno čuje sve do danas. Nekad da, nekad ne, nema pravila..nekad mogu i sedam dana da vozim, a da se ništa ne čuje...najviše se čuje u leru (možda je to i razumljivo pošto kad je u brzini taj dud du ne mogu možda često ni čuti) i čujem ga u četvrtoj (ali tada ne kao du du du du već nešto doslovno prostruji kao trrrrrrrrrrr). Živa enigma. Sa ispušnom cevi je sve u redu, isto tako onaj deo ispušne cevi koji je spojen sa onom sponom na onaj ispuh(manifold exhaust, ne znam naš termin) koji ide iz motora lepo brtvi.
Ne znam do čega može da bude. Uglavnom nisam primetio da to nešto loše deluje na motor ili nešto u tom smeru.
Šta bi to moglo da bude? Ili sa ispuhom, ili do menjač ili nešto treće?? Uglavnom dolazi pravo iz dela sa motorom, rekao bi iz smera ispuha ili menjača...

toni79
OHV 843ccm 34ks

Broj poruka : 280
Datum upisa : 15.06.2012

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu