Volontiranje u magacinu

2 posters

Ići dole

Volontiranje u magacinu  Empty Volontiranje u magacinu

Počalji od YUgisa Pon 16 Apr 2012, 10:55

Ja ne znam da li je ovaj oglas zajebancija ili stvarno, ali ako smo dogurali do toga da radnik u magacinu mora da volontira da bi bio zaposlen, onda... Doh No, kakav oglas, takav odgovor Very Happy Inace sam guglovao i firma postoji Laughing

Volontiranje u magacinu  ATT24495
I reakcije:


"Poštovani,

odlučio sam da se prijavim na Vaš konkurs iz više razloga, a najvažniji od njih je taj što nikada nisam radio u nekom magacinu, naročito ne volonterski. Smatram da je to sjajan način da nadomestim sve ono što sam propustio služeći vojsku u civilu, tako da od Vas na neki način očekujem da me očovečite. Spreman sam da radim u sve tri smene i prekovremeno, a predložio bih Vam i da uvedete bičevanje kao meru podsticaja svojih volontera.

Čovek se uči dok je živ, tako da smatram da će iskustvo rada u Vašem magacinu za moj psiho-fizički razvoj imati značaja koliko i slušanje Šemse Suljaković koju, baj d vej, smatram najznačajnijim samoniklim lajf koučom modernog doba. Iz ove ilustracije možete shvatiti koliko cenim Vaš volonterski program, tako da možete biti sigurni da neću zabušavati, nositi manje kutija nego što zaista mogu, tražiti topli obrok ili pare za prevoz. Naprotiv. Kad god budem mogao, doneću Vašem brend menadžeru i poslovođi u magacinu kaficu i mafin kao znak zahvalnosti zato što sam postao deo Vašeg cenjenog tima.

Iskustva imam dosta. Između ostalog, radio sam u šumskoj sekciji na poslovima markiranja bukvi gde se radilo u parovima, tako da sam jako dobro pripremljen za timski rad. Bukve se, da pojasnim, markiraju tako što jedan član tima sekirčetom izdelje koru, a onda drugi član tima čekićem, na čijem se kraju nalazi pečat ,brkne u malu posudu sa kamionskim uljem i snažno udari po drvetu na mesto sa kog je skinuta kora. Tokom ovog posla sam menjao zaduženja, baratao sam i sekirčetom i čekićem, što Vam može ukazati na činjen icu da sam prilagodljiv različitim radnim operacijama i da lako učim.

Takođe, tokom studentskih dana radio sam i u tramvajskoj garaži GSP-a na Novom Beogradu, gde sam istovarivao džakove sa sitnim peskom koji se stavlja u klizni mehanizam na tramvajima kako bi lakše kočili po šinama. Osim toga, radio sam i na snimanju reklama sa Markom Kraljevićem koji igra fudbal, sećate se sigurno, i tu sam umeo da na nogama sastavim cela 24 sata, što me preporučuje kao vrlo izdržljivog radnika koji bi sasvim sigurno mogao da odgovori svim Vašim zahtevima. Pored toga, na tom poslu sam naučio i da se ponašam pred kamerama tako da ću, ukoliko neka televizija bude htela da snima prilog o Vašim zadovoljnim volonterima, vrlo rado dati izjavu i pohvaliti Vašu firmu.

Uz nadu da ćete uzeti u razmatranje moju prijavu i dati mi šansu da se dokažem, srdačan pozdrav i puno uspeha u daljem radu.""Poštovani,

Prijavljujem se na Vaš konkurs za radno mesto Volonter u magacinu koji je objavljen na sajtu [URL="http://poslovi.infostud.com/"]poslovi.infostud.com[/URL]. U potpunosti razumem važnost vaše kompanije za razvoj našeg društva u celini i rado ću besplatno kao volonter raditi do penzije kod vas. Da, do penzije.

Imam skoro 2 metra i 140 kilograma i bas mogu da potegnem, ali posto sam već imao išijas ne bih mogao da dižem kutije sa samog poda već isključivo one sa metar i više visine. Siguran sam da će drugi volonteri moći da pokriju moj nedostatak, posebno što možete da ih menjate svaka dva meseca (i ranije ako i sami pokupe išijas ili kilu).

Utovar i istovar robe i crnčenje u Leštanima bez nadoknade je moj cilj još iz osnovne škole. Tj, moj otac mi je uvek govorio da ću tako završiti ako ne učim. Šta mislite da li sam učio? Ha, ha, ha, mala šala. Siguran sam da ćete je razumeti.

Znam da sam već u godinama koje ne odgovaraju ovom poslu, ali kao dodatnu motivaciju da baš mene izaberete nudim da sam donosim svoj ručak sa sobom tako da ne morate vi da mi dajete topli obrok. Oh, čekajte, pa ni ne piše da ga dajete. Ha, ha, ha, kako sam glup. Ali ozbiljno, nosiću svoj ručak. Ako nema pauze za ručak onda nikom ništa. Nismo u komunizmu majku mu.

Što se kvalifikacija tiče, poslednji put sam nešto slično radio u pečalbi na Kipru 90ih. Plevio sam hrizanteme, prao suđe po hotelima, čistio septičke jame i sadio šumu na kamenjaru. Ali tada su me plaćali 10 funti na sat pa ne mogu baš da uporedim. Ali, mislim da mogu vrlo brzo da upoznam i rad u magacinu i taj period učenja posla ne morate da mi platite. Oh, čekajte, pa vi ionako ne plaćate, ha, ha, ha. Ovo je verovatno najsmešnije što ste ikada pročitali.

Oh čekajte, to bi značilo da niste pročitali i svoj oglas.

S poštovanjem,

Dejan Nikolić"

Dejan Nikolić,

"Poštovani,

Prijavljujem se na Vaš konkurs za radno mesto Volonter u magacinu koji je objavljen na sajtu [URL="http://poslovi.infostud.com/"]poslovi.infostud.com[/URL]. Ja sam diplomirani muzikolog, ali zelim da se oprobam u poslu koji nudite i mislim da moja visoka strucna sprema moze biti samo prednost. Stavise, trenutno pisem i doktorsku tezu, te to shvatite kao moju sirinu znanja i sposobnosti koje nudim. Smatram da sam potpuno fizicki spremna na rad u magacinu, u sve tri smene i prekovremeno po potrebi. Posebno isticem da sam u drugom stanju, a znate kako se kaze - nema muka koje majka ne moze da pretrpi, tako da sigurno razumete koliko mogu da doprinesem Vasem magacinu.

S poštovanjem,

Smiljka Smey Jovanovic"


"Poštovani,

Ja, dolepotpisan i, javljam se na oglas za posao koji ste vi gorenaslovljeni postavili na sajtu Infostuda. Za slučaj da nisam dovoljno precizan, radi se o poslu volontera u magacinu.

Smatram da sam idealan kandidat za poziciju koju nudite. Naime, za razliku od mnogih nepatriota, stranih plaćenika i domaćih izdajnika nisam izbegao redovno odsluženje vojnog roka, tako da već imam prethodnog iskustva u svim poslovima koji iziskuju fizičke radnje i u velikoj meri izostanak intelektualnih napora. Da me ne shvatite pogrešno, ja sam kapacitet i za intelektualni angažman ako ustreba, jer sam završio Matematički fakultet sa prosečnom ocenom većom od 9 i upisao master studije. Ipak, obzirom da ovakav vid sposobnosti nije među vašim zahtevima u ovom oglasu nadam se da mi ga nećete uzeti za zlo. Kao olakšavajuću okolnost navodim da već godinu dana nisam položio nijedan ispit na master studijama. Naime, sadašnji posao u jednoj stranoj programerskoj kompaniji ne ostavlja mi puno vremena za to, ali ni za održavanje fizičke kondicije. Upravo stoga verujem da je vaš magacin idealno mesto da pokažem svoje pune potencijale.

Kao svoju prednost u odnosu na ostale kandidate vidim to što sam izuzetan timski igrač, dobar u radu pod pritiskom, spreman na preuzimanje odgovornosti i pun inicijative kad ustreba. Takođe, ne samo da sam spreman na rad u tri smene i prekovremeno, nego uspevam da sve to postignem istovremeno. Za više detalja o mojim prethodnim poslovnim uspesima konsultujte Supermen d.o.o. sa sedištem u Donjoj Mutnici, čiji su kontakti navedeni u priloženom CV-u.

Napominjem da vozačku dozvolu B kategorije nemam, ali sam kao mali vozio traktor u polju, a verujem da između ovih vozila nema mnogo razlike, pa moj nedostatak zapravo nije nepremostiva prepreka našoj saradnji.

Ukoliko posle dva meseca ne budete sigurni da li sam ja pravi kandidat za vaš cenjeni magacin, ja sam voljan da svoje volontiranje produžim na bar još dva meseca kako bih vas u to uverio. I tako sve dok mi ne pružite šansu za stalno zaposlenje. Ili do k ne premašim 45 godina, šta se već prvo desi.

Za slučaj da vam moja prijava nije stigla elektronskim putem voljan sam da vam je i lično dostavim na navedenu adresu, samo vas molim da me o tome obavestite dan ranije kako bih mogao da tražim neplaćeno odsustvo sa sadašnjeg posla.

P.S. Nadam se da nije problem što je CV koij vam dostavljam na engleskom."

Dule


_________________
BOYRACER
MOTORSPORT
YUgisa
YUgisa
DOHC 1995ccm Turbo 197ks

Broj poruka : 61599
Godina : 34
Lokacija : Subotica
Datum upisa : 08.03.2008

http://boyracermotorsport.forum315.com/

Nazad na vrh Ići dole

Volontiranje u magacinu  Empty Re: Volontiranje u magacinu

Počalji od Petar Pet 20 Apr 2012, 09:47

Ne znam šta je tužnije, postavljačevi zahtevi i uslovi ili podrugljivi odgovori.

Jasno je kao dan da tamo neće niko otići da radi, jer posle dva meseca se dobija šut karta.

Petar
SOHC 1290ccm 60ks

Broj poruka : 2438
Godina : 42
Lokacija : Subotica
Datum upisa : 27.10.2008

http://www.sever.rs/

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu