Dimenzije tepiha iliti itisona
3 posters
Strana 1 od 1
Dimenzije tepiha iliti itisona
E ovako, tata je dosao na ideju da prekrije itison iliti tepih u zastavi 101 (confort), ne zato sto je poderan (cak naprotiv izgleda kao nov), nego kaze da se u toku zime mnogo natapa od obuce. Ja mislim da bi taj problem resile patosnice (a mozda i ne u potpunosti), ali on hoce da kupi u galeriji podova "topli pod" i time prekrije itison. Koliko je to pametno i ako jeste, da li neko zna tacne dimenzije itisona. Mislim, mogu i premeriti, ali malo nezgodno zbog udubljenja i ispupcenja kod i oko sedista...
Sima21- SOHC 1290ccm 73ks
- Broj poruka : 3028
Godina : 40
Datum upisa : 28.08.2009
Re: Dimenzije tepiha iliti itisona
Ja mislim da tu ne treba mnogo razmisljati, mnogo jednostavnije i lepse resenje po meni je kupovina gumenih patonica za te svrhe, ima tih "zimskih" patnosnica sa dubokim sarama... A inace moj cale ima, to je pre moglo da se kupi za Z101, "tacne" patnosnice od plastike... To je usvari patnosica sa jedno 5cm visokim zidom okolo i napravljeno da pase taman u Z101 i to je prava stvar... Samo nisam nikad video da to neko ima sem mog caleta, a najvise mi je krivo sto cale to koristi u njegovom renou 11 i onda posto nije pasalo kako treba, izlomio je deo gde dolaze papucice...
i ja sam vise za patosnice, nekako mi lepse ali ako ne uspem sa ubedjivanjem valja meriti itison
Sima21- SOHC 1290ccm 73ks
- Broj poruka : 3028
Godina : 40
Datum upisa : 28.08.2009
Avram '90- SOHC 1372ccm 72ks
- Broj poruka : 4182
Godina : 34
Datum upisa : 29.08.2010
Similar topics
» Sredjivanje tepiha
» Dimenzije opruga ventila
» Dimenzije semeringa radilice i bregaste