stucanje
4 posters
Strana 1 od 1
stucanje
imam juga 1.1 tempo...ujutru kad ga upalim...doduse jeste zima...upali kao metak ali kad mu dam gas malo vece bez sauha pocne da stuca a sa sauhom je sve ok...i to traje sve dok se dobro ne ugrije...dali ne dobija dovoljno vazduha...da nije mozda nesto u karburator...ili.............
dejanrakocevic- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 86
Datum upisa : 26.08.2011
Re: stucanje
Ja nevidim tu problem? Motor treba da se vozi pod sauhom dok se nezagreje i to je sasvim normalno, mora malo da se obogati smesa dok se nezagreje
Druze ti bas nisi u dobrim odnosima sa sauhom U oktobru si tako nesto vec pitao. Kao sto ti rece YUgisa auto se pali i vozi na sauh kada je hladno vreme,sve dok se ne ugreje, jbg tako je kako je.
Ako ti je za utehu ja moj i leti palim sa malim sauhom (kada je hladan motor) jer lakse upali.
Zimi ga i palim i vozim + polako vracam sauh sve dok ne postigne toliku temperaturu da bez sauha lepo radi na leru.
Bukvalno na svakoj raskrsnici na koju stanem vracam polako sauh,da bi ler odrzavao na 900 obrtaja. Ako ga ranije vratim,hoce da mi se ugasi auto,ako ne vracam polako,kako se motor greje,onda mi se dernja u leru k`o onim penzionerima kada stanu na raskrsnici.
To ti je zimska voznja sa rucnim sauhom
Ako ti je za utehu ja moj i leti palim sa malim sauhom (kada je hladan motor) jer lakse upali.
Zimi ga i palim i vozim + polako vracam sauh sve dok ne postigne toliku temperaturu da bez sauha lepo radi na leru.
Bukvalno na svakoj raskrsnici na koju stanem vracam polako sauh,da bi ler odrzavao na 900 obrtaja. Ako ga ranije vratim,hoce da mi se ugasi auto,ako ne vracam polako,kako se motor greje,onda mi se dernja u leru k`o onim penzionerima kada stanu na raskrsnici.
To ti je zimska voznja sa rucnim sauhom
djzecky- SOHC 1116ccm 55ks
- Broj poruka : 1098
Godina : 41
Datum upisa : 13.11.2008
Re: stucanje
ma nije brate...nisam ja u svadji sa sauhom ...nego jednostavno hocu da to bude sve kako treba...u svakom slucaju hvala na razumjevanju...
dejanrakocevic- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 86
Datum upisa : 26.08.2011
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu