Lepljenje vizira
2 posters
Strana 1 od 1
Lepljenje vizira
Lepio sam dva puta vizir, i samo sam ga zguzvao i bacio... ajd sto sam bacio pare, jbs to, nego sto sam iskidao zivce za sva vremena jer ne mogu jebeni papir da zalepim ! :@
Mora da ima neka caka, znam da se istrca voda mesana sa detrdzentom, i kad se lepi onda se istiskuju baloncici sa spahlom, a da li ima neka caka kad se sece dimenzija? Jer se staklo uvija i nije ravno pa se onda deformise vizir... o.O
Mora da ima neka caka, znam da se istrca voda mesana sa detrdzentom, i kad se lepi onda se istiskuju baloncici sa spahlom, a da li ima neka caka kad se sece dimenzija? Jer se staklo uvija i nije ravno pa se onda deformise vizir... o.O
dragan brate- OHV 843ccm 34ks
- Broj poruka : 244
Godina : 32
Datum upisa : 08.07.2011
Re: Lepljenje vizira
Poslednji izmenio YUgisa dana Sre 17 Avg 2011, 15:15, izmenjeno ukupno 1 puta
Re: Lepljenje vizira
Nema na cemu, i dodao sam sliku u prethodnu poruku Takodje, obrati panznju da ti levo i desno bude jednako I stavi foliju na sunce da se zagreje pa ces je lakse namestiti takodje dobro operi staklo i ocisti kod kedera sa srafcigerom prljastinu posto ostane obicno tamo na spoju kedera i stakla pa se posle pocne odlepljivati tamo
Ma ajde bre dodao si sliku da bi se reklamirao... salim se, hvala, uzecu sutra da uradim ako budem bio raspolozen i spreman da opet zeznem
Inace dobar vizir...
Inace dobar vizir...
dragan brate- OHV 843ccm 34ks
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu