Zavesice za prozore
4 posters
Strana 1 od 1
Zavesice za prozore
Zanima me da li i gde mogu da nađem zavesice za bočne i zadnji prozor koje bi odgovarale kecu. U obzir dolazi vakum sistem ili neki sistem koji izbegava bušenje auta. Po mogućstvu roll zavesice, bar za prednje bočne prozore.
albert- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 26
Datum upisa : 21.07.2009
Re: Zavesice za prozore
pa pogledaj u nekoj bolje opremljenoj prodavnici namenjenoj automobilima, juce sam bas bio u Gumatiku i videh te roll zavesice, zalepe se vakumski na staklo i mogu da se izvlace po potrebi ili uvuku totalno ovo je bilo za bocna stakla, e sad mozda ima vise dimanzija pa ima i za pozadi ili pozadi na staklo stavis dva komada
Ok, pogledaću. Hvala.
albert- OHV 663ccm 21ks
Ja imam dve zavesice, montiraju se tim vakuumima, problem je sto sam njih pogubio, cini mi se. Nisu nikad ni bile na autu. Inace se kace kao dva valjka iznad prozora, odatle se same zavesice izvlace, i ima crveno dugmence na tim valjcima, kojim se zavesice urolaju nazad u valjak kad nisu potrebne.
A da, imaju i dodatak koji se stavlja dole na vrata, ispod ivice prozora, da se zavesica zakaci kad je izvucena.
Mozda bih prodao ovo, ali prvo ih moram naci i videti sta fali od ovog za montazu.
A da, imaju i dodatak koji se stavlja dole na vrata, ispod ivice prozora, da se zavesica zakaci kad je izvucena.
Mozda bih prodao ovo, ali prvo ih moram naci i videti sta fali od ovog za montazu.
Pedja, zainteresovan sam za te zavesice.
Ah, da, Gumatik je, koliko sam video u Novom Sadu a ja sam u BG-u a to mi treba hitno-putujem, a vrućine su paklene. Da li u Beogradu ima takvih stvari-ako neko zna?
Ah, da, Gumatik je, koliko sam video u Novom Sadu a ja sam u BG-u a to mi treba hitno-putujem, a vrućine su paklene. Da li u Beogradu ima takvih stvari-ako neko zna?
albert- OHV 663ccm 21ks
Posalji mi na pp broj mobilnog, ako ti nije dugo da cekas do petka-subote, javicu ti sta imam od pribora za montazu, a onda znaci da bih ti za nekih nedelju dana to mogao i poslati, ako se dogovorimo.
Peđa hvala najlepše. Nisam bio na forumu, otputovao sam. Nabavio sam zavesice. Hvala još jednom. Pozdrav.
albert- OHV 663ccm 21ks
gde si nabavio te zavesice u beogradu?
Danilo- OHV 843ccm 34ks
- Broj poruka : 201
Datum upisa : 29.01.2010
Imaš u Lav auto radnjama ali ne u svakoj. Ja sam našao u Žarkovu u Jablaničkoj. Postoje za bočne prozore (kače se na vakum i u roll su varijanti-i dimenzije nisu baš idealne, nešto su kraće ali ok) i postoji zavesica za zadnje staklo. Ona se šrafi i zateže za gepek dasku. Bočne su koštale 540 din par. Za zadnji prozor oko 700 din. Kvalitet, onako.. podnošljiv.
albert- OHV 663ccm 21ks
nasao u top autu, poslednju
Danilo- OHV 843ccm 34ks
- Broj poruka : 201
Datum upisa : 29.01.2010
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu