Kako da spustim ficu napred?
3 posters
Strana 1 od 1
Kako da spustim ficu napred?
????????????????????????
djoleabarth- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 9
Godina : 34
Datum upisa : 17.09.2010
Re: Kako da spustim ficu napred?
Mogao si napisati i tekst ipak u poruci sem znakova pitanja, inace da bi spustio ficu napred, potrebno je ispeglati gibanj na potrebnu visinu...
izvinjavam se zurio sam da li postoji neki drugi nacin da se spusti posto sam cuo neke price da se okrene 1 platna odole, da li se ona mora peglati ili se nategne pod presom ? tim se valjda (po prici)dobija nizi auto i tvrdji? Ako ima neko slike postupka spustanja bio bi zahvalan
Moze i tako isto, okenes i skupis u mengelama... Samo ako hoces na odredjenu visinu da spustis, onda je pitanje da li ces moci da pogodis tako
izvini a mengele su (nije mi poznat taj izraz)?Da li bi cesale 145 70 r13 5,5 J kada bi okrenuo platnu
u vezi guma, najbolje kontaktiraj Drejka u vezi toga posto on ima isto Ficu i predpostavljam vise iskustva oko toga A mozda se i neko drugi javi, posto ja sa ficom nisam imao iskustva i nisam upoznat bas sa prostorom koliki fico ima da bi e smestili tockovi... Mada mnogo moze da utice i ET felne na to da li ce da kaci...
Cini mi se da ovaj ficko ima te gume
https://zafc.forumsr.com/t1064-moj-figuar
Cini mi se da ovaj ficko ima te gume
https://zafc.forumsr.com/t1064-moj-figuar
ok hvala
Probaj razne kombinacije pa ces "ubosti" visinu koja ti odgovara. Vec se ne secam kako sam sebi radio. Mislim da je druga i treca okrenuta naopako al nisam siguran.
Kad skines gibanj OBAVEZNO koristi menglele (stegu) inace ode glava.Na gibnju imas jedan centralni sraf i dva limcica sa strane. To kad sve poskidas, platne su ti oslobodjene. Tad popustis mengele i izredjas platne po zelji.
Bez mengela nemoj da ti pada napamet da rastavljas gibanj. On je napregnut i listovi mogu da se razlete.
Ne znam da li ce ti cesati, to sve zavisi od ET-a felne, a i od visine fice.
U sustini, ti mozes i da peglas gibanj ali on onda ostaje na trajnoj visini. Obrtanjem listova ti njega uvek mozes da vratis na fabricku visinu.
Kad skines gibanj OBAVEZNO koristi menglele (stegu) inace ode glava.Na gibnju imas jedan centralni sraf i dva limcica sa strane. To kad sve poskidas, platne su ti oslobodjene. Tad popustis mengele i izredjas platne po zelji.
Bez mengela nemoj da ti pada napamet da rastavljas gibanj. On je napregnut i listovi mogu da se razlete.
Ne znam da li ce ti cesati, to sve zavisi od ET-a felne, a i od visine fice.
U sustini, ti mozes i da peglas gibanj ali on onda ostaje na trajnoj visini. Obrtanjem listova ti njega uvek mozes da vratis na fabricku visinu.
Drejk- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 56
Datum upisa : 02.12.2009
Similar topics
» Kako popraviti motor/pumpu na posudi za vodu ?evo kako
» dimenzije guma napred-nazad
» Karburator Solex C28BIP 3 (difuzor 20 mm) za Ficu
» Kocnice: Koji diskovi,paknovi,plocice i vece kocnice napred
» kako da skinem ovo?
» dimenzije guma napred-nazad
» Karburator Solex C28BIP 3 (difuzor 20 mm) za Ficu
» Kocnice: Koji diskovi,paknovi,plocice i vece kocnice napred