svetlo u kabini
+17
Sima21
nebojsas
ristivoje
jugi
YugoM55
tempo gti
Milos
VPetar
skolioza
mdjordjevic10
Rade55
Draga
Pedja
Miljan
djzecky
YUgisa
Bohoc
21 posters
Strana 2 od 3
Strana 2 od 3 • 1, 2, 3
Re: svetlo u kabini
Ja sam moja otvorio i video da je problem samo los kontakt tj sijalica ne naleze kako treba,resio sam to lagano i sad rade fabricka ali bih uzeo te led..jel ima neka prodavnica u zemunu gde bih to mogao naci..takodje mi trebaju sijalice ili led traka da je ubacim u cajger..ne vidim nista nocu
edit
video sam da ima dole markosvaba tako da cu najverovatnije kod njega uzeti
jel zna neko da mi kaze sta mi treba da poboljsam to svetlo na cajgerima?video sam kod njega da stoje neke led za to ali hoce li pasovati ili treba neke izmene da se urade?video sam da neki stavljaju i onu kao led traku?
edit
video sam da ima dole markosvaba tako da cu najverovatnije kod njega uzeti
jel zna neko da mi kaze sta mi treba da poboljsam to svetlo na cajgerima?video sam kod njega da stoje neke led za to ali hoce li pasovati ili treba neke izmene da se urade?video sam da neki stavljaju i onu kao led traku?
skolioza- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 14
Godina : 37
Datum upisa : 01.08.2014
Ljudi, meni slabo radi kad otvaram vrata(prvo samo vozaceva, a sada oba..)..a kad ga upalim rucno, super svetli.. pretpostavljam da je taj neki prekidac kod vrata, gde se on nalazi?
VPetar- SOHC 1581ccm i.e 75ks
- Broj poruka : 7302
Godina : 30
Datum upisa : 07.10.2013
Crni okvir sa belim pipkom na slici:
Milos- SOHC 1372ccm 72ks
- Broj poruka : 4104
Godina : 28
Datum upisa : 05.05.2012
Zahvaljivam na expres odgovoru
Mi sa Weberom smo brzi, vi efizni kasnite
Milos- SOHC 1372ccm 72ks
- Broj poruka : 4104
Godina : 28
Datum upisa : 05.05.2012
Ajd kad je vec pokrenuta ova tema, ja imam problem isto sa ovim svetlom, ne znam da li je originalno ono koje mi je doslo sa autom ali to se vremenom pokvarilo, posle par stiskanja u kabini da se upali je pocelo da pravi problem, pa sam onda kupio novo, koje je bilo totalno isto i to se isto tako pokvarilo, cak i posle manje stiskanja, problem je u kilavoj nekoj osovini koja daje masu da se upali svetlo kad pritisnete celo svetlo, interesuje me da li postoji eventualno original i neka mala privreda ili su sva tako kilava? Cini mi se da su starija bila kvalitetnija? Govorim o svetlu za tvrdo nebo kod retrovizora
Tvoje je od Floride, a ono od Yuga je sasvim ok, nikad nisam imao problema sa tim, niti neko koga znam.
Ali je problem sto je veca rupa za Floridino.
Ali je problem sto je veca rupa za Floridino.
Miljan- SOHC 1581ccm 88ks
- Broj poruka : 9430
Datum upisa : 05.03.2008
Neki predlog za resenje problema ili nesto drugo upasovati? Moram da kupim novo jer je smarao stalno kontakt, pa sam skinuo LED sto sam imao i stavio sijalicu i to je normalno radilo jedno vreme ali onda nisam ni dirao nista i nekako je dobilo kontakt i upalilo sijalicu i na kraju se istopilo od toplote sijalice
Vidi od Punta 1, skoro je isto, samo ne znam dimenzije jel se razlikuju.
Miljan- SOHC 1581ccm 88ks
- Broj poruka : 9430
Datum upisa : 05.03.2008
jel se moze cijela ta konzolica od floride upasat u yuga florida 91 godiste ima cak i prekidac da se upali svjetlo,bilo bi super ak neko ima fotku toga pa da stavi tu
tempo gti- OHV 843ccm 34ks
- Broj poruka : 155
Datum upisa : 06.12.2011
Koliko sam nasao na netu, od Punta je 135x70mm a ovo kod mene je 155x65mm
ako ima neko sliku tog svjetla od floride i lijepoizgleda od punta sporting mk1 koji ima i sat u sebi
tempo gti- OHV 843ccm 34ks
- Broj poruka : 155
Datum upisa : 06.12.2011
YUgisa :: Neki predlog za resenje problema ili nesto drugo upasovati?
Ako već ne možeš staviti ST tip možda bi mogao ugraditi neki prekidač pored svjetla ili na instrument tablu, vjerujem da se to može kulturno izvesti. Na Astri F se to unutarnje svjetlo može upaliti jedino sa vozačeve strane preko prekidača svjetla.
YugoM55- OHV 1295ccm 61ks
- Broj poruka : 746
Godina : 31
Datum upisa : 13.10.2012
Da, to sam razmisljao da uradim, ali kazem, posto je osteceno, glupo mi je da uzmem novo pa da prepravljam, tj mislio sam da kad vec uzimam novo, mozda da onda uzmem nesto bolje. Ali u najgorem slucaju cu da uzmem drugo pa da prepravim mehaniku sa ovog na prekidac i samo zamenim tu prozirnu plastiku a originalna mehanika ce mi ostati za ono svaki slucaj ili nesto Mislio sam ovakav prekidac:
Mislim da bi izgledalo sasvim ok, mozda i stavim neke LED koje imam, imam LED mislim 4x3 na dve zasebne plocice pa mozda stavim kao vozacevo i suvozacevo
Mislim da bi izgledalo sasvim ok, mozda i stavim neke LED koje imam, imam LED mislim 4x3 na dve zasebne plocice pa mozda stavim kao vozacevo i suvozacevo
Meni nikako ne radi svetlo, struja dolazi, sijalica je ok, ali svetlo ne dolazi pa to ti je.... Dodje mi da prikljucim ovu iz kuce pa da stavim
jugi- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 94
Datum upisa : 06.12.2014
Ne radi uopšte ili samo kad otvoriš vrata?
ristivoje- SOHC 1290ccm 60ks
- Broj poruka : 2385
Godina : 43
Datum upisa : 30.08.2014
Ma ne radi nikako. Gurao sam i rukama ono belo sto vrata pritiskaju i nista....
jugi- OHV 767ccm 30ks
Jesi skidao taj prekidač?
Meni jace sija kad ukljucim rucno prekidac nego sto sija kada se otvore vrata..sta mislite zasto?
Verovatn loš kontakt dole,mene je hebavalo dok nisam stavio drugi,malo deblji šraf u prekidač. Očistio sam kontakte u njemu,al opet zeza,reko'oksidirao šraf,stavim drugi i šljaka bez greške već dve god.
Sutra cu i to pogledati.... Ako nece povezacu direktno iz akumulatora, pa nek tada proba da ne radi.....
jugi- OHV 767ccm 30ks
YUgisa ::Mislio sam ovakav prekidac:
Ja sam stavio takav prekidac, ali da gasim svetlo. Mehanizam mi radi tako da mogu da palim, ali kad recimo nesto duze radim oko kola a vrata moraju da budu otvorena, ranije sam morao da izvlacim celo svetlo iz neba i da skidam zice, ovako je mnogo kulturnije
nebojsas- OHV 903ccm 45ks
- Broj poruka : 392
Datum upisa : 12.09.2012
Uzeo sam i ja takav tj kao ovaj sa slike crni, pa cu da vidim kako da uguram, trenutno jos nisam siguran
Similar topics
» Stop svetlo
» Svetlo u prtljazniku
» Svetlo ideograma?
» Desno poziciono svetlo
» Curenje vode u kabini
» Svetlo u prtljazniku
» Svetlo ideograma?
» Desno poziciono svetlo
» Curenje vode u kabini
Strana 2 od 3
Dozvole ovog foruma: