K: Yugo 1.3 EFI
Zastava Forum :: Oglasavanje :: Oglasi
Strana 1 od 1
K: Yugo 1.3 EFI
Da probam i ovde, mozda neko ko samo cita forum ima isti i razmislja se da ga proda.
Kupujem Jugo 1.3 EFI, 4.6 verziju. Samo i iskljucivo takvo nesto i nista drugo.
Obavezno je da ste vlasnik automobila, da je sve u papirima legalno i da je auto na teritoriji Vojvodine.
Hteo bih da auto odmah prepisem na svoje ime, a samo teritorija Vojvodine je zato sto uglavnom ljudi kada kazu da je nesto odlicno, savrseno, vrhunski itd itd to je uglavnom preuvelicano i nemam vremena da se vozam po celoj Srbiji za nesto sto meni ne odgovara.
Zato bih vas zamolio ako imate da ponudite auto da to budu neki realni opisi stanja i sto detaljnije slike.
Bitan mi je kompletan auto i samim tim neka je i auto slupan, truo ili kompletno zdrav i u odlicnom stanju sve mi dolazi u obzir i sve me interesuje.
Placam realno stanje automobila. Necu nikoga da potcenjujem i da nudim neke smesne cifre ali samim tim ako ja ovakvo nesto trazim ne znaci da cu dati par hiljada eura za trule i raspale primerke.
Kontakt: Privatne poruke na forumu.
Kupujem Jugo 1.3 EFI, 4.6 verziju. Samo i iskljucivo takvo nesto i nista drugo.
Obavezno je da ste vlasnik automobila, da je sve u papirima legalno i da je auto na teritoriji Vojvodine.
Hteo bih da auto odmah prepisem na svoje ime, a samo teritorija Vojvodine je zato sto uglavnom ljudi kada kazu da je nesto odlicno, savrseno, vrhunski itd itd to je uglavnom preuvelicano i nemam vremena da se vozam po celoj Srbiji za nesto sto meni ne odgovara.
Zato bih vas zamolio ako imate da ponudite auto da to budu neki realni opisi stanja i sto detaljnije slike.
Bitan mi je kompletan auto i samim tim neka je i auto slupan, truo ili kompletno zdrav i u odlicnom stanju sve mi dolazi u obzir i sve me interesuje.
Placam realno stanje automobila. Necu nikoga da potcenjujem i da nudim neke smesne cifre ali samim tim ako ja ovakvo nesto trazim ne znaci da cu dati par hiljada eura za trule i raspale primerke.
Kontakt: Privatne poruke na forumu.
dimmu- SOHC 1301ccm EFI 68ks
- Broj poruka : 3630
Datum upisa : 29.04.2015

» Da li menjac za za Yugo Koral 65 odgovara na Yugo Floridu?
» Zamena motora i menjaca iz yugo 55 u yugo 45 ???
» Predstavljanje
» yugo 45
» Yugo GVX-R
» Zamena motora i menjaca iz yugo 55 u yugo 45 ???
» Predstavljanje
» yugo 45
» Yugo GVX-R
Zastava Forum :: Oglasavanje :: Oglasi
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|