Kuka za koral in po ko zna koji put
5 posters
Strana 1 od 1
Kuka za koral in po ko zna koji put
Verovatno nisam prvi koji postavlja sličan topic po netu. Relativno hitno mi je potrebno da postavim kuku na koral in-a, a koliko vidim nema ih da se kupe, videh par komada sa kukom ali obzirom da sam bio u autu nisam mogao da ih zaustavim radi informacija. Imate li kuku na koral in-u ili neku fotografiju kuke na koral in-u na kojoj bi se mogli videti detalji radi samogradnje
Pozdrav!
Pozdrav!
darkos- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 58
Godina : 51
Datum upisa : 27.12.2013
Re: Kuka za koral in po ko zna koji put
Nemam sliku, ali kuku za IN koju sam ja licno video, imala je svoju sinu koja je na krajevima imala dva L profila i srafila se kroz polusasiju, bila su cetiri srafa probusena kroz polusasiju i pod gepeka. Mada verovatno zavisi od proizvodjaca kako se montira, video sam i one koje zamenjuju sinu branika i srafe se na predvidjena mesta gde se srafi branik na karoseriju, ali to resenje se meni licno ne svidja, jer se sina za karoseriju srafi na samo 4 M8 srafa. MarkoIrmes sa foruma je imao na njegovom jugu, ali ne znam da li ima slike...
Darkos, javi sta si nasao i kako resavas papire za kuku?
VPetar- SOHC 1581ccm i.e 75ks
- Broj poruka : 7265
Godina : 29
Datum upisa : 07.10.2013
Ja sam kupio od Marka kuku i namontirao na Yugica...mogao bi sutra da slikam pa da ti posaljem neke slike kako stoji...papire nisam resavao nikakve,samo namontirao i gas..
facol- OHV 903ccm 45ks
- Broj poruka : 360
Godina : 32
Datum upisa : 26.01.2010
ajde posalji i meni
mozes i na fb ako neces kaciti ovde

VPetar- SOHC 1581ccm i.e 75ks
- Broj poruka : 7265
Godina : 29
Datum upisa : 07.10.2013
Sa tim cete registrovati jedino na crnjaka ili da skidate kuku pa vracate nazad pri svakoj registraciji.
Za kuku, kao i za ostale gluposti mora da se ima papir i na kuki plocica i atest za istu.
Gledajuci na to da Zastava ne postoji 10 godina, kuka za nasa vozila koja je atestirana je bas teska stvar za naci.
Za kuku, kao i za ostale gluposti mora da se ima papir i na kuki plocica i atest za istu.
Gledajuci na to da Zastava ne postoji 10 godina, kuka za nasa vozila koja je atestirana je bas teska stvar za naci.
dimmu- SOHC 1301ccm EFI 68ks
- Broj poruka : 3771
Datum upisa : 29.04.2015
@facol ...kad imaš vremena slikaj!
darkos- OHV 767ccm 30ks
- Broj poruka : 58
Godina : 51
Datum upisa : 27.12.2013
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu