Kuka za koral in po ko zna koji put

5 posters

Ići dole

Kuka za koral in po ko zna koji put Empty Kuka za koral in po ko zna koji put

Počalji od darkos Čet 08 Feb 2018, 21:05

Verovatno nisam prvi koji postavlja sličan topic po netu. Relativno hitno mi je potrebno da postavim kuku na koral in-a, a koliko vidim nema ih da se kupe, videh par komada sa kukom ali obzirom da sam bio u autu nisam mogao da ih zaustavim radi informacija. Imate li kuku na koral in-u ili neku fotografiju kuke na koral in-u na kojoj bi se mogli videti detalji radi samogradnje

Pozdrav!
darkos
darkos
OHV 767ccm 30ks

Broj poruka : 58
Godina : 51
Datum upisa : 27.12.2013

Nazad na vrh Ići dole

Kuka za koral in po ko zna koji put Empty Re: Kuka za koral in po ko zna koji put

Počalji od YUgisa Čet 08 Feb 2018, 21:49

Nemam sliku, ali kuku za IN koju sam ja licno video, imala je svoju sinu koja je na krajevima imala dva L profila i srafila se kroz polusasiju, bila su cetiri srafa probusena kroz polusasiju i pod gepeka. Mada verovatno zavisi od proizvodjaca kako se montira, video sam i one koje zamenjuju sinu branika i srafe se na predvidjena mesta gde se srafi branik na karoseriju, ali to resenje se meni licno ne svidja, jer se sina za karoseriju srafi na samo 4 M8 srafa. MarkoIrmes sa foruma je imao na njegovom jugu, ali ne znam da li ima slike...

YUgisa
DOHC 1995ccm Turbo 197ks

Broj poruka : 60761
Godina : 34
Datum upisa : 08.03.2008

http://boyracermotorsport.forum315.com/

Nazad na vrh Ići dole

Kuka za koral in po ko zna koji put Empty Re: Kuka za koral in po ko zna koji put

Počalji od VPetar Čet 08 Feb 2018, 23:22

Darkos, javi sta si nasao i kako resavas papire za kuku?
VPetar
VPetar
SOHC 1581ccm i.e 75ks

Broj poruka : 7265
Godina : 29
Datum upisa : 07.10.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od facol Pet 09 Feb 2018, 07:15

Ja sam kupio od Marka kuku i namontirao na Yugica...mogao bi sutra da slikam pa da ti posaljem neke slike kako stoji...papire nisam resavao nikakve,samo namontirao i gas..

facol
OHV 903ccm 45ks

Broj poruka : 360
Godina : 32
Datum upisa : 26.01.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od VPetar Pet 09 Feb 2018, 10:27

ajde posalji i meni Smile mozes i na fb ako neces kaciti ovde
VPetar
VPetar
SOHC 1581ccm i.e 75ks

Broj poruka : 7265
Godina : 29
Datum upisa : 07.10.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od dimmu Pet 09 Feb 2018, 16:08

Sa tim cete registrovati jedino na crnjaka ili da skidate kuku pa vracate nazad pri svakoj registraciji.
Za kuku, kao i za ostale gluposti mora da se ima papir i na kuki plocica i atest za istu.
Gledajuci na to da Zastava ne postoji 10 godina, kuka za nasa vozila koja je atestirana je bas teska stvar za naci.
dimmu
dimmu
SOHC 1301ccm EFI 68ks

Broj poruka : 3771
Datum upisa : 29.04.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od darkos Pon 19 Feb 2018, 18:19

@facol ...kad imaš vremena slikaj!
darkos
darkos
OHV 767ccm 30ks

Broj poruka : 58
Godina : 51
Datum upisa : 27.12.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu