Bi xenon kit
+5
Night Hawk
djzecky
Miljan
danijeldokic
Avram '90
9 posters
Strana 1 od 1
Bi xenon kit
Ako ima neko neki link ili neku prodavnicu da zna koja prodaje ove sijalice i šalje preko kurirskih službi neka pise ovde! Ja sam tražio pa netu ali bezuspešno! Bilo kakav komentar bi dobro došao ako je neko ugrađivao i da pojasni malo proces ugradnje! Može i slika ako ima!

Avram '90- SOHC 1372ccm 72ks
- Broj poruka : 4183
Godina : 33
Datum upisa : 29.08.2010
Re: Bi xenon kit
Jesi li pogledao na limundu?Bilo ih je ranije!A i na Facebook-u na zidu grupe Auto Ivana Plus je bio oglas da neko prodaje ksenone i sl.
danijeldokic- OHV 1295ccm 61ks
- Broj poruka : 786
Godina : 37
Datum upisa : 23.09.2010
Imas po forumima ljude koji prodaju to, ja mislim da Maksa ima, kontaktiraj ga.
Ugradnja je vrlo prosta, u kompletu imas sijalice, balaste, onu kutijicu sa elektronikom za kratko/dugo svetlo i kablove, konektori su takvi, da sve upada na svoje mesto, ne mozes da pogresis nigde, glavni + kacis na + klemu akumulatora, masu imas kod oba fara, to spojis na nosac fara, na onaj sraf, i spajas sa fabrickim konektorom fara na levoj strani, desni ostaje slobodan.
Evo nekih slika

Ugradnja je vrlo prosta, u kompletu imas sijalice, balaste, onu kutijicu sa elektronikom za kratko/dugo svetlo i kablove, konektori su takvi, da sve upada na svoje mesto, ne mozes da pogresis nigde, glavni + kacis na + klemu akumulatora, masu imas kod oba fara, to spojis na nosac fara, na onaj sraf, i spajas sa fabrickim konektorom fara na levoj strani, desni ostaje slobodan.
Evo nekih slika

Miljan- SOHC 1581ccm 88ks
- Broj poruka : 9490
Datum upisa : 05.03.2008
Dva najpouzdanija coveka koja prodaju po forumima godinama,imaju servis za ugradnju i daju vazecu garanciju i na najjeftinije svoje setove i skoro svi su zadovoljni njihovom robom su ti :
1. Vlada Trion iz BG - Mirijevo
Adresa servisa je Jovanke Radaković 27v
064/3444-141
060/3444-141
2. Igor (Rogi) iz Stare Pazove
063/ 8 206 500
022/ 314 341
Evo i kontakt coveka iz Su od koga je, cini mi se, Desimir - Zeleni macak kupio xenone
Zoltan Varga
064/364-6748
Subotica
1. Vlada Trion iz BG - Mirijevo
Adresa servisa je Jovanke Radaković 27v
064/3444-141
060/3444-141
2. Igor (Rogi) iz Stare Pazove
063/ 8 206 500
022/ 314 341
Evo i kontakt coveka iz Su od koga je, cini mi se, Desimir - Zeleni macak kupio xenone
Zoltan Varga
064/364-6748
Subotica
djzecky- SOHC 1116ccm 55ks
- Broj poruka : 1100
Godina : 40
Datum upisa : 13.11.2008
Koliko se otprilike krecu cene bixenona,onih od 4300 K ?
danijeldokic- OHV 1295ccm 61ks
- Broj poruka : 786
Godina : 37
Datum upisa : 23.09.2010
Momci hvala,to mi i treba,od nekog da kupim ko je poznat i da ima garanciju ipak nije malo 6000din! Hvala
EDIT:
Miljan ::
Ček' malo, plus + dobija nov sa akumulatora,a minus- dobija sa šafa tog kod fara,a šta se dešava sa već postojećom instalacijom koja ide do prekidača i ablendera??? .

EDIT:
Miljan ::
Ček' malo, plus + dobija nov sa akumulatora,a minus- dobija sa šafa tog kod fara,a šta se dešava sa već postojećom instalacijom koja ide do prekidača i ablendera??? .
Poslednji izmenio Avram 90' dana Pon 28 Feb 2011, 14:37, izmenjeno ukupno 1 puta
Da, vidi se na slici.
Od fabricke instalacije se koristi samo konektor za levi far, odatle ona elektronika za kratko/dugo dobija signal, a desni ostaje slobodan.
Od fabricke instalacije se koristi samo konektor za levi far, odatle ona elektronika za kratko/dugo dobija signal, a desni ostaje slobodan.
Onda to nije toliko komplikovano povezati! Uglavnom nikakvi kablovi ni instalacija ne ide u kabinu već sve se povezuje pod haubom!
Hvala Miljane!
E,još samo da mi kažeš koje jačine su ti tvoji xenoni? Koje ti preporučuješ?
Hvala Miljane!
E,još samo da mi kažeš koje jačine su ti tvoji xenoni? Koje ti preporučuješ?
Sve je ispod haube.
35W su, i 99% na trzistu su 35W, ima i nekih od 55W, ali kazu da su to kineski i vrlo su retki.
35W su, i 99% na trzistu su 35W, ima i nekih od 55W, ali kazu da su to kineski i vrlo su retki.
Јел можда неко од вас ставио HID BiXenon H4 ? На бувљаку у Панчеву а и на сајтoвима за продају могу да се нађу до 35 евра за цео комплет па не занима да ли су ОК ?
Night Hawk- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 5
Datum upisa : 21.10.2012
imam ja na prodaju 50e,koristeno mesec dana BIXENON 5000k,1 sjelica je iz prodavnice i ima garanciju
facol- OHV 903ccm 45ks
- Broj poruka : 360
Godina : 31
Datum upisa : 26.01.2010
http://www.hidxenon.rs/ garancija 12 meseci
Imas xenon-halogen za 50e i bixenon za 70e
Pouzdani,moj drug sve nabavlja kod njih
Imas xenon-halogen za 50e i bixenon za 70e
Pouzdani,moj drug sve nabavlja kod njih
bukusa- OHV 1295ccm 61ks
- Broj poruka : 767
Datum upisa : 14.02.2012
Хвала за корисне савете и сугестије
за 50-70 евра има да се купи БиКсенонски H4 комплет са гаранцијом на доста места ... мене занима да ли неко има искуства са овим горе наведеним комплетом који може да се нађе до 35 евра ?

Night Hawk- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 5
Datum upisa : 21.10.2012
Night Hawk, ja bih te zamolio da procitas pravila foruma:
https://zafc.forumsr.com/t1790-novi-pravilnik-zastava-forum-a-procitati-obavezno
I da ubuduce pises latinicom kako bi forum mogli nesmetano da prate i kriste osobe iz inostranstva koja ne znaju cirilicu, takodje izbegavaju se problemi sa pretragom.
Licno iskustvo nemam, ali pre sam pratio dosta foruma i dosta njih se zalilo na brzo crkavanje sijalica i balasta.
https://zafc.forumsr.com/t1790-novi-pravilnik-zastava-forum-a-procitati-obavezno
I da ubuduce pises latinicom kako bi forum mogli nesmetano da prate i kriste osobe iz inostranstva koja ne znaju cirilicu, takodje izbegavaju se problemi sa pretragom.
Licno iskustvo nemam, ali pre sam pratio dosta foruma i dosta njih se zalilo na brzo crkavanje sijalica i balasta.
Night Hawk ::Хвала за корисне савете и сугестијеза 50-70 евра има да се купи БиКсенонски H4 комплет са гаранцијом на доста места ... мене занима да ли неко има искуства са овим горе наведеним комплетом који може да се нађе до 35 евра ?
Koko para toliko i muzike,tako da ti od 35e sigurno nemaju neki kvalitet...ako nesto oces da radis uradi da valja ili nemoj nikako

bukusa- OHV 1295ccm 61ks
- Broj poruka : 767
Datum upisa : 14.02.2012
prvo i najbitnije je sta smatrate pod Bi-Xenon,bukusa ::Koko para toliko i muzike,tako da ti od 35e sigurno nemaju neki kvalitet...ako nesto oces da radis uradi da valja ili nemoj nikakoNight Hawk ::Хвала за корисне савете и сугестијеза 50-70 евра има да се купи БиКсенонски H4 комплет са гаранцијом на доста места ... мене занима да ли неко има искуства са овим горе наведеним комплетом који може да се нађе до 35 евра ?
![]()
Pravi i jedini Bi-Xenon je onaj kad ima "lamelica" u projektoru koja se mice gore dole.
tzv H4-3 xenon sijalica koja se mice napred nazad u nekom kucistu je gola kakica i ne vredi ni za sta. i crkava jako brzo sama sijalica jer nije cvrsto montirana nego se treska, takodjer crkava magnetic koji je mice napred nazad.
drugo instalacija koja dodje s kitom je za kurac, zice su pretanke da propuste dovoljnu kolicinu struje, (balast vuce i po 100W prilikom paljenja ako je hlado) i onda jos dva ballasta, i napon padne tako da je mala operacija instalacije ipak potrebna, nista drasticno al je potrebno u svakom slucaju. (ako kome treba detaljnije budem nacrtao)
i ono najbitnije to ne svetli ni za tuki, svetli svuda (bljesti) al ne osvetljava.
ako bas hocete xenon uzmite s punta mk2, 2 projektora, njih koristite kao kratka svetla a dugo stavite gde jesu.

inace ako se koristi u projektoru, kit od 30usd je i vise nego zadovoljavajuci i koristim ga na motoru vec vise od 2 god, crkao samo jedan ballast (10usd) kad mi je crkao aku i regler pa je znatno pao napon.
MilosB- OHV 663ccm 21ks
- Broj poruka : 29
Datum upisa : 10.08.2013
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|